Ingyenes Párkapcsolati kihívás termék minden megrendeléshez!
0 :0 :0 :0
blog

7 ok, amiért azt gondoljuk, hogy a Love Note az ideális Anyák napi ajándék

April 9, 2024

Mi az aminek igazán örülne Anyukád? Legyen egyedi? Szívhez szóló? Ne kerüljön sokba? ,,Rám ne költsél semmit.” Inkább legyen kreatív, kézzel készített? Bátran jelenthetjük ki, hogy egyedi, személyre szabható ajándékkönyveink már közel 30.000 Anyukához jutottak el az elmúlt években és számtalan meghatódott ajándékozásról számoltak be Nekünk vásárlóink.

Idén hagyd a sablonos ajándékokat és lepd meg egy igazán szívhez szóló ajándékkal Anyák napjára, ami megmutatja mennyire szereted és becsülöd Őt! 7 ok, hogy ezzel az ajándékkal biztos nem fogsz mellé:

1️⃣ Személyre szabható, névre szóló

A Love Note lehetővé teszi, hogy személyre szabd az ajándékot, kifejezetten az Édesanyád számára. Közös emlékeket és különleges, a kapcsolatotokra jellemző üzeneteket is beilleszthetsz, így az ajándék különlegesebbé válik. A borító, illetve az oldalak teljesen átírhatóak az elképzeléseid szerint.

2️⃣ Érzelmes pillanatok

Az ajándékkönyv szentimentális értéke páratlan. Édesanyád értékelni fogja a csak neki szóló könyv elkészítésébe fektetett energiádat és évekig kincsként fogja őrizni otthonában.

3️⃣ Kreatív megoldás

A Love Note elkészítése lehetővé teszi, hogy kifejezd kreativitásodat és megmutasd esetleges művészi képességeidet. Kiválaszthatod az karaktereket, a borítót és az oldalakat, amelyek a legjobban reprezentálják Édesanyádat és a kapcsolatotokat.

4️⃣ Anyák napi kiadás

Gondoltunk azokra is, akik nem feltétlenül szeretnék órákig szerkeszteni könyvüket, így igény szerint választhatsz egy előre elkészített 20 oldalas Anyák napi könyvet, melyet használhatsz inspirációnak és terveztünk kifejezetten egy Anyák napi borítót is.

5️⃣ Időtálló ajándék

Más ajándékokkal ellentétben, amelyeket elfelejthetnek vagy kidobhatnak, egy ajándékkönyvnek tartós hatása van. Állandó emlékeztetőül szolgál majd az Édesanyád iránti szeretetedre és megbecsülésedre.

6️⃣ Megfizethető

A Love Note megfizethető megoldás, így Édesanyád is boldog lesz, hogy nem túl sok pénzt költöttél ajándékra. Szép és tartalmas ajándékot készíthetsz anélkül, hogy rengeteg pénzt elszórnál.

7️⃣ Könnyen elkészíthető

Az online könyvkészítőnk segítségével az ajándékkönyv készítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Nem kell tervezési szakértőnek lennie, sem különleges képességekkel rendelkezni ahhoz, hogy gyönyörű és tartalmas ajándékkönyvet készíts Édesanyádnak.

+ 1️⃣ Anyák napi varázslat

Megjelent a Magic Love Note! 🥳 Miben más ez, mint a többi könyvünk? Abban, hogy a Magic Love Note megszólal, de nem is akárhogy, hanem a Te hangodon!

Rögzíts egy igazán szívhez szóló videót vagy hangüzenetet anyukádnak a könyv összeállításakor, és mi SPARKL mágia segítségével továbbítjuk azt! Anyukádnak csak hozzá kell érintenie mobilját a Love Note hátuljához és üzeneted varázsütésre megjelenik telefonja képernyőjén! 🪄✨

Na ugye, hogy ilyet nem találsz minden boltban? 😏

Neked is az anyukád a hősöd, akiért bármit megtennél? Akkor idén Anyák napján lepd meg egy igazán különleges ajándékkal! Irány a könyvszerkesztő! TOVÁBB A LOVE NOTE-RA!